Candice Swanepoelin bikinivartaloa kelpaa tuijottaa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut lyhyen ajan sisällä yhdeksi tämän hetken kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -merkin yhtenä keulahahmona toimiva malli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi. Kaunottaresta levisi julkisuuteen kuvia, joissa hän näytti jopa pelottavan laihalta.

Sittemmin Swanepoel on esiintynyt muiden muassa Victoria’s Secret -brändin bikini- ja alusvaatekuvissa paljon terveemmän näköisenä. Eilen 22-vuotias kaunotar kuvattiin St. Bartsilla esittelemässä bikineitä rannalla. Hoikkavartaloinen Swanepoel poseerasi useissa eri bikineissä Victoria’s Secret -merkin kuvauksissa.

Swanepoel on itse kommentoinut taannoista luurankomaista olemustaan selittämällä, että laihtuminen johtuu vain hänen kiireisestä elämänrytmistään.

– Tänä vuonna ongelmanani on ollut lisäkilojen ja lihasten saaminen, sillä olen ollut hyvin kiireinen. Matkustan aivan hulluna. Aina, kun olen kiireinen, laihdun, Swanepoel on kommentoinut olemustaan Daily Mailin mukaan.

Candice Swanepoel aloitti mallinuransa jo 15-vuotiaana. Nousujohteisen uransa aikana Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue-lehden kansia sekä poseerannut Niken mainoksissa. Taannoin kaunotar pääsi myös Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle sijalle 10 reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan.

Uusimmat