Huippumalli haussa -kilpailijan rinnat olivat liian suuret malliuralle

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailmanlaajuiseksi menestysformaatiksi noussutta Huippumalli haussa -ohjelmaa on kuvattu jo useita kausia monissa eri maissa. Parhaillaan Britanniassa esitetään sikäläisen huippumallikisan uusinta kautta.

Nyt eräs huippumallin tittelistä saarivaltiossa kilpaileva mallikokelas on julkisesti paljastanut joutuneensa turvautumaan kauneusleikkaukseen parantaakseen mahdollisuuksiaan mallimarkkinoilla.

23-vuotias Jessica Abide kertoi pienennyttäneensä rintansa ollakseen enemmän mallinmitoissa. Luonnostaan isorintainen Abide turvautui kirurgin veitseen pienentäessään F-kupin rintansa D-kuppikokoon. Sittemmin mallikokelas on laihdutuksen myötä saavuttanut mallintöihin sopivamman C-kuppikoon.

– Minulla oli valtava rintavarustus 11-vuotiaasta asti. Olin todella pitkä ja kasvoin edelleen. Kävin pienennysleikkauksessa, kun olin 18-vuotias, ja niiltä ajoilta olen laihtunut koosta 42 kokoon 38. Minulla on edelleen jonkin verran selkäkipuja, mutta leikkaus on parasta, mitä olen koskaan tehnyt, Abide kommentoi The Sun -lehdelle.

Taannoin Starassa kerrottiin, kuinka esimerkiksi Hollywoodissa rintojen pienennyttämisestä on tullut uusi trendi. Useat rintojaan aikonaan suurentaneet julkkisnaiset ovat julkisesti kertoneet katuvansa rintojensa suurentamista. Pienempi rintavarustus on silikonirintoja vilisevässä Hollywoodissakin kasvava trendi, sillä muiden muassa Victoria Beckham valitsi viime vuonna pienemmät rinnat luopumalla silikoneistaan.

Britannian ja Irlannin Huippumalli haussa -kilpailua juontaa nykyisin pitkän huippumallin uran tehnyt Elle Macpherson. Suomen televisiossa pyörii parhaillaan brittiversion viides tuotantokausi, jonka juontajana nähdään 39-vuotias englantilaismalli Lisa Snowdon. Tyra Banksin luoman formaatin fanit saavat pian nauttia myös sarjan suomalaisversiosta, sillä Suomen mallikilpailun neljäs tuotantokausi alkaa syksyllä.

Uusimmat