Mellakkavideoista tehtiin Britannian ”matkailumainos”

Matkailu Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Britanniassa alkuviikosta tapahtuneet mellakat ryöstäytyivät pahasti viranomaisten hallinnasta ainakin Lontoossa, Birminghamissa ja Manchesterissä. Sittemmin tilanne on jo hieman rauhoittunut, mutta mellakoiden jälkipyykkiä käydään läpi vielä pitkään.

Yhteisömedioiden suosion myötä maailmalla päästiin seuraamaan myös Britannian järkyttäviä tapahtumia huomattavasti aikaisempaa seikkaperäisemmin, kun tapahtumista julkaistaan verkossa tuhansia videoita päivässä. Nyt verkossa ja televisiossa esitetyistä videoista on tehty parodiaa.

Britannian jo olemassa olevaan mainosvideoon vaihdettiin nimittäin alkuperäisten kuvien tilalle  pelkästään mellakkavideoita, joissa nähdään kuinka kokonaisia kerrostaloja palaa maan tasalle ja kuinka ihmisjoukot ottavat yhteen poliisin kanssa.

Uusimmat