Kaljamahainen David Beckham huijasi paparazzeja – katso kuvat

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailman tunnetuimpiin jalkapalloilijoihin lukeutuva David Beckham ja hänen vaimonsa Victoria Beckham saivat äskettäin perheenlisäystä, kun kauan odotettu tyttövauva näki päivänvalon. Yhdysvalloissa nykyisin asuvan pariskunnan lapsiluku kasvoi siis neljään, sillä perheeseen kuului jo ennestään kolme poikaa.

Yhä aktiiviuraansa jalkapalloilijana jatkava David on jo vuosia ollut monen naisen päiväuni eikä miehen ulkonäkö ole ikääntymisen myötä ainakaan huonontunut. 36-vuotias jalkapalloilija vei viime viikolla kolme poikaansa surffaamaan ja joutui paparazzien kuvaamaksi.

Malibun rannalla poikiensa kanssa päivää viettänyt David huijasi ensin paparazzeja pullistamalla vatsansa äärimmilleen ja luoden näin itselleen kunnon kaljamahan. Beckham näytti kuitenkin pian todellisen kuntonsa ottamalla paitansa pois paljastaen samalla lihaksikkaan pyykkilautavatsansa.

David Beckham pelaa nykyisin Los Angeles Galaxy -jalkapalloseuran riveissä. Viime aikoina Beckhamin perheen kiinnostavin jäsen on kuitenkin ollut viime kuussa syntynyt Harper Seven -tytär, josta on levinnyt julkisuuteen vain muutamia valokuvia.

Perheenäidin arkea elävä Victoria ei vielä ole tehnyt paluuta julkisuuteen synnytyksen jälkeen, sillä hänen kerrotaan haluavan ensin pudottaa kaikki raskauden tuomat liikakilot. Ulkonäöstään erittäin tarkka Victoria on tiukalla dietillä saavuttaakseen jälleen langanlaihan olemuksensa. Hänen kerrotaan esittelevän raskauden jälkeistä vartaloaan julkisuudessa ensimmäisen kerran syyskuun 11. päivä New Yorkin muotiviikoilla.

Uusimmat