Suosikkilaulaja: ”Jos saat minut nauramaan, harrastan seksiä kanssasi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen soul-ja jazzlaulaja Adele nousi supersuosituksi esikoislevyllään 19. Levy oli suuri menestys samoin kuin myös tuoreempi 21-albumi. Adelea onkin viime aikoina ylistetty nuoreksi lahjakkuudeksi, joka on hurmannut yleisönsä ulkoisten avujensa sijaan musiikilla.

Nyt supersuosittu laulajatar kertoi The Sun -lehdelle metsästävänsä rakkautta ja paljasti unelmiensa miehen piirteitä. Hän kertoi muun muuassa kiihottuvansa miehistä, jotka saavat hänet nauramaan. Adele kertoikin, ettei välitä ulkonäöstä, jos mies on hauska.

– Haluan huumorintajuisen miehen. Jos joku mies saa minut nauramaan, menen hänen kanssa sänkyyn. Silloin minua ei edes kiinnosta, millainen mies on fyysisesti, Adele paljasti The Sun -lehdelle.

Hän kertoi muun muuassa Inception-näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion ja julkkiskokki Jamie Oliverin olevan hänen makuunsa. 23-vuotiaan Adelen epäonni rakkaudessa muuttui kuitenkin jollakin tapaa hänen onnekseen. Hänen hittialbuminsa 21 nimittäin sai inspiraation kivualiaasta erosta, jonka hän koki pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa.

Äidinsä luona asusteleva laulajatar kertoi äskettäin kirjoittavansa kappaleitaan kännissä. Hän sanoi tutkailevansa ja lukevansa juovuspäissään kirjoittamiaan sanoituksiaan seuraavana aamuna krapulassa. Silloin hän ymmärtää paremmin paperille vuodatetut tunteensa. Laulaja kertoi myös eläneensä pitkään kiiltokuvamaailmassa, mutta vastoinkäymisien tiputtaneen hänet takaisin maan pinnalle.

Uusimmat