Supertähti nolostui – Ben Affleck joutui menemään naisten vessaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu elokuvakäsikirjoittaja ja näyttelijä Ben Affleck tähditti taannoin lähes kokonaan itse tuottamaansa elokuvaa The Town. Näyttelijäkomistus on naimisissa Alias-näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa. Taannoin huhuttiin Affleckin pettäneen vaimoaan Gossip Girl -tähti Blake Livelyn kanssa.

Näyttelijäkomistus on perheensä ainoa mies ja on kertonut sen aiheuttaneen hänelle välillä noloja hetkiä. 5-vuotiaan Violetin ja 2-vuotiaan Seraphinan isukki kertoi nimittäin nolostuneensa joutuessaan viemään tyttärensä Violetin naistenvessaan. Affleck kertoi valahtaneensa punaiseksi etsiessään vessapaperia tyttärensä kanssa vessassa naisten tuijottaessa häntä.

– Yleensä Jennifer tekee nämä likaisemmat hommat, mutta hän oli sillä hetkellä Seraphinan kanssa autossa. Olen mies kolmen naisen ympäröimänä, joten tämä ei jäänyt viimeiseksi kokemukseksi. Heistä tulee vaikeampia vanhetessaan, jos tiedätte mitä tarkoitan, Affleck kertoi National Enquirer -lehden mukaan.

39-vuotias näyttelijäkomistus on heilastellut myös näyttelijä Gwyneth Paltrowin ja latinotähti Jennifer Lopezin kanssa. Hänen suhteensa Lopeziin sai taannoin rutkasti julkisuutta ja heitä kutsuttiin lempinimellä ”Bennifer”. Affleck esiintyi myös silloisen tyttöystävänsä musiikkivideolla Jenny From The Block.

Uusimmat