Heidi Klum paljasti rintansa yleisellä rannalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuosia maailman menestyksekkäimpien supermallien joukkoon kuulunut Heidi Klum kohahdutti taannoin riisumalla alushousunsa Oscar-juhlissa. Hyväntekeväisyyden nimissä tehty tempaus oli osa Jay Lenon ohjelmaa, jossa julkkiksia pyydettiin lahjoittamaan jotain hyväntekeväisyyteen.

Viime aikoina ahkerasti julkisuudessa nakuillut Klum antoi paparazzeille jälleen kerran kunnon shown sulojensa esittelyn merkeissä. Rintansa paljastanut supermalli nautti auringosta Sardiniassa Italiassa, eikä välittänyt uteliaiden katseista. Laulaja Sealin vaimonakin tunnettu kaunotar muun muuassa vilkutteli puskassa piilotteleville paparazzeille innokkaasti.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 37-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.

Uusimmat