Hilary Duff vahvisti: ”Olen raskaana”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. Nykyään 23-vuotias Duff on laajentanut uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta myös kirjallisuuden pariin.

Taannoin mediassa kummasteltiin kaunottaren yllättäen lisääntyneitä muotoja. NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa naimisissa olevan tähden muodonmuutokselle on kuitenkin nyt ilmaantunut luonnollinen selitys. Duff nimittäin paljasti eilen omilla kotisivuillaan olevansa raskaana. Tähti ilmoitti pariskunnan perheenlisäyksestä tasan vuosi heidän häidensä jälkeen.

– En voi uskoa, että häistämme on jo vuosi. Aika todella rientää, kun on hauskaa! Haluamme jakaa kanssanne myös jännittävän uutisen… Vauva tekee kaksikosta kolmikon! Olemme erittäin onnellisia ja valmiita aloittamaan tämän uuden jakson elämässämme, Duff kirjoittaa virallisilla kotisivuillaan.

Kotisivut kuitenkin kaatuivat heti iloisen perheuutisen julkistamisen jälkeen, kun fanit halusivat päästä lukemaan idolinsa kuulumisia.

Äskettäin Duff kertoi Access Hollywoodille haluavansa vielä keskittyä uraansa ja siirtää lastenhankkimista tuonnemmaksi. Tähti kertoi harkitsevansa vielä uuden levyn tekemistä ennen mahdollista perheenlisäystä. Nyt kaunottaren urasuunnitelmat menevät raskauden vuoksi kenties uusiksi.

Uusimmat