Lindsay Lohan verisenä bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi äskettäin kuukausien kotiarestista, johon oikeus hänet määräsi. Päihdesekoilut ajoivat tähden taannoin vankilaan asti, mutta se ei ole hidastanut kaunottaren railakasta elämäntyyliä.

Nyt ongelmainen seurapiirijulkkis poseeraa jälleen kerran rohkeissa valokuvissa. Julkkisvalokuvaaja Tyler Shieldsin ikuistetussa otoksessa Lindsay esiintyy rintaliiveissä yltäpäältä tekoveressä ja sen peittämä veitsi kädessään. Tähden suupielistä valuu myös vampyyrimaiset verivanat.

– Rakastan valokuvata Lindsayta. Hän on roolihahmo jo itsessään ja erittäin hyvä siinä. Näin jo ensimmäisten sekuntien aikana Lindsayn tavatessani, että hän on erilainen ja ainutlaatuinen, Shields kommentoi malliaan X17-sivuston mukaan.

Tyler Shieldsin kuvasarjoissa ennenkin rohkeasti poseerannut Lindsay ei häpeile vartalonsa antimia. Eräässä kuvassa Lohan nähtiin istumassa taksissa ja mukana olleen miehen puristavan hänen rintaansa voimakkaasti. Kuvia otettiin muun muuassa Los Angelesin maineikkaassa tunnelissa.

Uusimmat