Poets of the Fall teki kappaleen Idols-voittajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-voittaja Martti Saarinen julkaisee odotetun esikoisalbuminsa 28. syyskuuta. Albumille on saatu mukaan liuta kotimaisten huippumuusikoiden tekemiä kappaleita, joista yksi vahva näyte on tuorein single Kaipaus nousee siivilleen.

Kappale on Poets Of The Fall -yhtyeen Marko Saareston, Olli Tukiaisen ja Markus Kaarlosen säveltämä ja Saareston sanoittama. Yhtye on tunnettu koukuttavista hiteistään, eikä tämä kappale tee poikkeusta.

– Martilla on hieno, ilmaisukykyinen ääni ja voimakas ote musiikkiin ja laulamiseen. Raamikkaana ja erittäin välittömänä ja aitona miehenä hän soveltuu loistavasti tulkitsemaan myös näitä rakkauden kipeimpiä ja koskettavimpia puolia, joita Kaipaus nousee siivilleen käsittelee. Sellaiset biisit eivät istu aivan kaikille, Poets Of The Fallin laulaja Marko Saaresto kuvailee.

Myös Martti on kappaleeseen erittäin tyytyväinen.

– Jo ihan eka demoversio biisistä kolahti, vaikka se olikin rakenteeltaan vähän erilainen kuin tämä lopullinen versio. Järjestettiin yhteistä aikaa, istuttiin alas Markon, Ollin ja Markuksen kanssa ja sovitettiin biisi yhdessä lopulliseen muotoonsa. Lopputuloksesta tuli kaikkien mielestä niin toimiva kokonaisuus, että Kaipaus nousee siivilleen valikoitui levyn ensimmäiseksi sinkuksi, Saarinen kommentoi.