Pariskunta ei pitänyt leffasta – Tom Hanks maksoi lippurahat takaisin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-voittaja Tom Hanks tunnetaan lukuisista menestyneistä elokuvista. Suosikkinäyttelijän suurimpiin hittielokuviin kuuluvat Forrest Gump, Vihreä Maili ja Pelastakaa sotamies Ryan. Hanks äänestettiin vuonna 2006 Forbes-lehden äänestyksessä Yhdysvaltain luotettavimmaksi julkisuuden henkilöksi.

55-vuotias näyttelijä tähdittää parhaillaan elokuvaa Larry Crowne, jonka hän on itse ohjannut, tuottanut ja käsikirjoittanut. Hän näyttelee myös elokuvan pääosaa yhdessä näyttelijäkaunotar Julia Robertsin kanssa. Nyt Hanksin kerrotaan maksaneen eräälle pariskunnalle heidän lippurahansa takaisin, koska he eivät pitäneet tähden uusimmasta elokuvasta.

Hanks oli tankkaamassa autoaan bensa-asemalla Kaliforniassa, kun eräs mies kertoi hänelle ettei vakuuttunut tähden uusimmasta elokuvasta. Näyttelijän reaktio yllätti miehen, sillä hän kaivoi lompakostaan 25 dollaria ja ojensi ne miehelle.

– Voi ei, olen todella pahoillani pettymyksestäsi. Sopisiko, että maksaisin lippurahanne takaisin? Hanksin tiedettiin sanoneen miehelle bensa-asemalla National Enquirer -lehden mukaan.

Näyttelijä kertoi myös miehelle tekevänsä parempaa työtä ensi kerralla. Arvostelut ja kritiikki ovat varmasti tuttu aihepiiri suosikkinäyttelijälle, mutta kyseisen elokuvan lyttäys saattoi harmittaa Hanksia toden teolla. Hän nimittäin kertoi Larry Crowne -elokuvan olleen hänelle hyvin henkilökohtainen.

Tom Hanks voitti pääroolistaan elokuvassa Forrest Gump sekä Oscarin että Golden Globe -palkinnon. Myös menestynyt Philadelphia-elokuva toi tähdelle Oscar-palkinnon. Uusimmassa elokuvassaan Larry Crowne, Hanks esittää 50-vuotiasta työnsä menettänyttä miestä, joka palaa takaisin koulun penkille.

Uusimmat