Popkaksosten housut olivat liian kireät – sukuelimet kärsivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa X Factor -realityohjelman kautta pinnalle ponnistanut irlantilainen veljesduo John ja Edward Grimes, eli Jedward, on aiheuttanut maassa hysteriaa ja noussut nopeasti hyvin suosituksi. Duo esiintyi myös maansa tämän vuoden euroviisuedustajana kappaleella Lipstick.

Nyt Grimesin veljekset kertoivat etteivät he pysty puhumaan keskenään seksistä. He sanoivat seksin olevan kuin tabu, jota ei mainita tai tuoda esille.

– Vaikka olemme Irlannista, seksi on meille kuin tabu. Emme puhu siitä, Jedward kertoi The Sun -lehdelle.

Duo kertoi myös kireiden trikoohousujen ahdanneensa taannoin heidän lisääntymiskalustonsa liian pieneen tilaan, joten he joutuivat luopumaan kireistä housuista. Identtiset kaksospojat paljastivat myös etteivät he pidä enää koskaan kireitä trikoohousuja esiintymisasuinaan.

– Aikaisemmissa housuissamme kykenimme hädin tuskin hengittämään ja jalkovälin alueelle ei todellakaan ollut tarpeeksi tilaa. Nykyisin housumme tehdään joustavammasta materiaalista, popduo kertoi The Sun -lehdelle.

Taannoin idolinsa Michael Jacksonin käyttämän lakanan nettihuutokaupasta ostanut duo joutui keväällä tiukkaan paikkaan Lontoon Heathrow’n kentokentän turvatarkastuksesta. Nuorukaiset joutuvat usein erikoistarkastukseen, joissa heidät määrätään riisuutumaan. Veljekset syyttivät lentokentän henkilökuntaa kiusaamisesta. Heitä on vaadittu muiden muassa riisumaan alushousunsa.

Uusimmat