Tara Reid yllättäen naimisiin: ”Vain pari tuntia kihloissa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Tara Reid on niittänyt enemmän mainetta railakkaalla juhlimisellaan kuin elokuvaurallaan. Vaalea kaunotar poseerasi myös taannoin maineikkaan Playboy-miestenlehden kannessa ja sisäsivuilla.

Nyt American Pie -elokuvien näyttelijätär yllätti avioitumalla tanskalaisen poikaystävänsä kanssa Kreikassa. Tanskalaisen bisnesmiehen Michael Lillelundin kanssa seurusteleva tähti kertoi kihlautuneensa kultansa kanssa vain tunteja ennen hääseremoniaa. Reid ilmoitti kihlauksesta ja naimisiinmenosta Twitter-blogissaan.

– Menin juuri naimisiin ja rakastan sitä, että olen vaimo! Näyttelijäkaunotar kirjoitti Twitter-blogissaan.

Avioliitto on kaunottarelle ensimmäinen. Tähti on kuitenkin ollut kihloissa kaksi kertaa aikaisemmin Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. 35-vuotias näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen.

Reid lopetti äskettäin American Reunion -elokuvansa kuvaukset. Hänen on huhuttu allekirjoittaneen sopimuksen Iso-Britannian Big Brother -julkkisversion kanssa. Muita varmistuneita kilpailijoita ovat muun muuassa Pamela Anderson ja Bobby Brown.

Uusimmat