Charlie Sheen loukkaantui kuvauksissa – hermovauriota epäillään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat on kokenut viime aikoina isoja muutoksia. Sarjan päänäyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut jatkuvien päihdesekoilujensa takia ja hänen roolihahmonsa tapettiin ulos sarjasta.

Nyt epäsuosiossa ryvettynyt televisiotähti on loukkaantunut Major League -elokuvan jatko-osan kuvauksissa. 45-vuotias näyttelijä oli harjoittelemassa kohtausta Chase Fieldsin baseball-kentällä, kun hänen kyynärhermonsa repeytyi. TMZ-sivuston mukaan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään ikävän vamman takia ja Sheen lähetettiin kotiin tervehtymään.

– Olen kotona ja kaikki on hyvin, Sheen kommentoi tapahtunutta.

Televisiotähti kertoi myös äskettäin odottavansa innolla Comedy Central -salissa järjestettävää tapahtumaa, jossa koomikot haukkuvat julkkiksia. Hän kertoi näkevänsä tilaisuuden juhlana hänen menestykselleen. Sheen kertoi median näkevän hänet tilaisuudessa täysin omana itsenään yleisönnaurattajana.

Sheen oli esiintymässä viime viikonloppuna The Gatherin of The Juggalos -festivaaleilla Yhdysvalloissa. Yleisön vastaanotto oli kuitenkin todella jäätävä, nimittäin entinen tähtinäyttelijä sai valtavan buuasmyrskyn niskaansa. Yleisöstä myös haistateltiin näyttelijälle kovaäänisesti ja Sheen poistui lavalta pian takavasemmalle.

Uusimmat