Kiss-tähti Gene Simmons moppasi työkseen verta 12-vuotiaana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kiss-yhtyeen ylivoimaisesti tunnetuin jäsen Gene Simmons on tullut tutuksi musiikkinsa lisäksi myös muiden muassa Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana ja perhettään seuraavan realityohjelman päätähtenä.

Nyt laulaja-basisti Simmons paljasti Radar Online -sivustolle hirvittävimmän työpaikkakokemuksensa. Rokkari kertoi joutuneensa moppaamaan verta lattioilta työskennellessään lihakaupassa 12-vuotiaana.

– Työskentelin eräässä lihakaupassa, jossa työtehtäviini kuului muun muuassa veren moppaaminen lattioilta. Minun täytyi myös hangata rasvat pois leikkuulaudoilta. Olin silloin 12-vuotias, Simmons kertoi Radar Online -sivustolle.

Vaikka 61-vuotias Kiss-tähti joutui työskentelemään oksettavien työtehtävien parissa lapsuudessaan, hän kertoi ettei paheksu nuorten lasten työntekoa. Hänen mielestään kaikkien pitäisi tehdä töitä. Rokkari kertoikin tarttuvansa useampiin työtarjouksiin kerralla ja tekevänsä kaikkensa tullakseen vieläkin menestyksekkäämmäksi.

Äskettäin Simmons kosi pitkäaikaista tyttöystäväänsä Shannon Tweediä. Playboy-mallinakin tunnettu Tweed ja Kiss-tähti ovat seurustelleet jo 28 vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Laulaja-basisti Simmons on paljastanut harrastaneensa seksiä yli 2.000 naisen kanssa.

Uusimmat