Jay-Z tuhlasi baarissa 250 000 dollaria samppanjaan – jätti 50 000 dollaria tipin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu räppäri Jay-Z nimettiin Forbes-lehden jokavuotisessa varakkuuslistalla parhaiten tienaavaksi räppäriksi. Laulaja Beyoncen aviomiehenäkin tunnettu Jay-Z tienasi vuonna 2011 noin 37 miljoonaa dollaria kiertueillaan ja muilla sijoituksillaan.

Nyt ökyrikkaan räppärin tiedettiin tuhlanneen 250.000 dollaria samppanjaan juhliessaan Miamissa Watch The Throne -albuminsa julkaisemista. Tuhlaamisen taustalla oli kuitenkin pientä leuhkamaisuutta, sillä tähti ei halunnut jäädä Dallas Mavericks -baseballjoukkueen omistajan Mark Cubanin varjoon.

– Jay tiesi, että Mark Cuban tuhlasi 100.000 dollaria samppanjaan joukkueen voitettua mestaruuden muutama kuukausi sitten. Hän ei todellakaan halunnut jäädä Cubanin varjoon, vaan pisti paremmaksi, tähden lähipiiriin kuuluva henkilö paljasti Radar Online -sivustolle.

Fontainebleau-hotellin yökerhossa juhlineen räppärin kerrottiin muun muuassa tilanneen 15 litran samppanjapullon, joka maksoi 100.000 dollaria. Yökerhossa samppanjaa liukuhihnamaisesti tilannut Jay-Z jätti myös tarjoilijoille 50.000 dollarin tipin.

Jay-Z sijoittui Forbes-lehden varakkuuslistoilla jo toistamiseen ykköseksi. 41-vuotiaan räppärin koko omaisuuden arvioidaan olevan noin 450 miljoonaa dollaria. Hänen levyjään on myyty maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa. Tähti omistaa myös muun muuassa yökerhoja ja New Jersey Nets -koripallojoukkueen.

Uusimmat