Lentoyhtiö hyllytti mainoskampanjan henkilökunnan seksikuvien takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin tapauksesta, jossa lentoemännän ja lentäjän epäiltiin harrastaneen seksiä lentokoneen ohjaamossa. Skandaali sai alkunsa, kun julkisuuteen vuoti valokuvia, joissa nainen ja mies harrastavat suuseksiä. Naisella on kuvissa yllään Cathay Pacific -yhtiön lentoemäntien työasu.

Nyt mainosmaailmaan keskittynyt AdWeek uutisoi, että Cathay Pacific on päättänyt hyllyttää seuraavan mainoskampanjansa seksiskandaalin takia. Kampanja olisi niiden valossa ollut välittömästi aivan liian kaksimielinen, sillä yksi sloganeista oli ”Henkilökuntamme on valmis ylimääräiseen mailiin, jotta tuntisit itsesi erikoiseksi”. Lentoyhtiön tiedottaja kertoi kampanjan jäävän odottamaan sopivaa ajankohtaa.

Cathay Pacific on vahvistanut ottavansa kuviin liittyvät seksiepäilyt vakavasti ja tutkivansa parhaillaan asiaa. Yhtiö ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut, että nainen on sille työskentelevä lentoemäntä. Yhtiö ei kuitenkaan ole myöskään kiistänyt asiaa.

– Mikään ei tässä vaiheessa osoita, että kuva olisi otettu lennon aikana. Siksi ei ole syytä epäillä, että tapaus olisi aiheuttanut vaaratilanteen. Tutkijamme jatkavat tutkintaa, eikä meillä ole tällä hetkellä mitään lisättävää, yhtiön tiedottaja kertoi.

Uusimmat