Megan Fox yllätti pikkubikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, kun paljastui että ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja, ja hänen uransa on ollut selvässä laskusuunnassa.

Äskettäin Megan nousi uudelleen otsikoihin, kun hänen Transformers-vastanäyttelijänsä Shia LeBeouf kertoi parin suhteesta elokuvien kuvauksissa. Tuolloin Fox seurusteli vielä nykyisen aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Nyt Megan ja Brian on ikuistettu nauttimassa yhteisestä vapaapäivästä rannalla. Leffakaunotar keikisteli vaaleanpunaisissa pienissä bikineissä.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.

Uusimmat