Naula lävisti rakennustyöläisen aivot – katso röngtenkuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Texasissa hämmästyttää nyt erään rakennustyöläisen naulapyssy-onnettomuus. Miehen kallosta otettu röngtenkuva näyttää, kuinka naula törröttää karmivannäköisenä hänen aivoissaan. Lääkäritkin ihmettelivät miehen uskomatonta selviytymistä.

Nimetön rakennustyöläinen joutui kohtalokkaan onnettomuuden uhriksi, kun hänen työkaverinsa ojensi hänelle naulapyssyn. Työväline laukesi vahingossa ja ampui naulan suoraan hänen kalloonsa. Mies kiidätettiin sairaalaan ja hänen uskottiin kuolevan tai halvaantuvan hetkenä minä hyvänsä.

Tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu. Miehen kallosta naulan pois leikannut kirurgi Rob Dickerman kertoi, ettei hänellä ollut varaa epäonnistumiseen leikkauksessa.

– Jos olisin liikuttanut naulaa millinkin väärään suuntaan, lopputulos olisi ollut kohtalokas, lääkäri kertoi Daily Mail -lehden mukaan.Kuva: Fox HD 4

Onnekas rakennustyöläinen näyttää kuitenkin lääkärien mukaan tervehtyvän vaarallisesta onnettomuudesta täysin. Yhdysvalloissa naulapyssy-onnettomuuksia sattuu lähes 40.000 ihmiselle joka vuosi. Tilastojen mukaan naulapyssy-onnettomuuksiin ja niiden hoitoon kuluu vuodessa yli 338 miljoonaa dollaria.

Uusimmat