Valtava venäläisjoukko hyppäsi sillalta – meno kuin Linnanmäellä

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Helsinkiläinen huvipuisto Linnanmäki on kokenut kuluneen kesän aikana karvaita pettymyksiä. Huvipuisto joutui taannoin epämiellyttäviin otsikoihin kesätyöntekijöiden tiukoista työolosuhteista ja uuden Ukko-huvipuistolaitteen takkuilusta. Pelastuslaitos olikin muutamaan otteeseen laitteen kimpussa.

Nyt Venäjällä kuvatussa videossa meno on kuin Linnanmäellä. Massiivisen venäläisjoukon nähdään sivustakatsojan kuvaamassa videossa seisovan sillan reunalla. Pelottava näkymä saa monet kauhistumaan, sillä ihmisjoukko yhtäkkiä hyppää näyttävänä rivistönä alas sillalta. Juuri kun ihmiset näyttävät tömähtävän jäähän, massiivinen näkymä saa yllättävän käänteen. Hyppääjät nimittäin heilahtavat valjaiden kantamina taaksepäin kuin jättimäisessä keinussa.

Uusimmat