Victoria Beckham tekee etätöitä bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham elää parhaillaan vauvaperheen arkea. Suositun jalkapalloilijan David Beckhamin kanssa naimisissa oleva Victoria synnytti heinäkuussa perheeseen neljännen lapsen.

Nyt muotisuunnittelijana menestynyt Victoria kertoi aloittaneensa työnteon tyttärensä Harper Sevenin syntymän jälkeen. Los Angelesissa asuva julkkisvaimo kertoi olevansa yhteydessä työtiimiinsä Lontoossa ja tekevänsä etätöitä. Hän kertoi kuitenkin ettei aina jaksa pukeutua puhuessaan työtiimilleen Skype-palvelun kautta.

– Käytän Skype-palvelua puhuessani tiimini kanssa. En kuitenkaan jaksa pukeutua sitä varten, joten yleensä olen bikineissä tai aamutakissa, Victoria kertoi Elle Collections -lehdelle.

Victoria tunnetaan pettämättömästä tyylitajustaan ja kalliista vaatteistaan. Kaunotar nähdäänkin harvoin samassa asussa kahdesti. Hän kertoi kuitenkin ettei hänellä ole nykyään aikaa shoppailla kunnolla. Victoria kertoi ostavansa paljon vaatteita internetistä tai käyttävänsä omia tuotoksiaan.

Taannoin uutisoitiin nelilapsisen perheen haaveilevan kuitenkin vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.

Uusimmat