Koulutyttö järkyttää: 12-vuotiaana paljastuskuvissa, 15-vuotiaana raskaana

Ohhoh! · Stara.fi

Britanniassa on noussut julkisuuteen nuori teinityttö, jonka elämästä ei välttämättä kannata ottaa kovinkaan paljon mallia. Nykyisin 15-vuotias Soya Keaveney aiheutti ensimmäisen kerran kohua poseerattuaan 12-vuotiaana lehden sivuilla rohkeissa bikinikuvissa.

Tuolloin monien lasten vanhemmat suivaantuivat, kun selvisi että tytön yksinhuoltajaäiti oli rohkaissut jälkikasvuaan mallikuviin. Yllätykset eivät kuitenkaan jääneet siihen, sillä nyt kohutyttö on raskaana 17-vuotiaalle poikaystävälleen. Raskauden myötä Soya Keaveneyn haaveet malliurasta ovat toistaiseksi jäissä.

Neitokaisen pitkäaikaistyötön äiti kertoo The Sun -lehdelle olevansa kuitenkin onnellinen tilanteesta, koska sen ansiosta suurikokoinen perhe pääsee muuttamaan valtion varoilla suurempaan asuntoon.

– Neljän makuuhuoneen asuntomme alkoi käydä jo pieneksi perheellemme. Kun vauva syntyy, niin kaupunki joutuu etsimään meille suuremman asunnon, jossa on viisi makuuhuonetta. Olemme jo ryhtyneet pakkaamaan tavaroita, äiti iloitsee The Sun -lehdessä.

Uusimmat