Beckhamien tyttärellä kolme lastenhoitajaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham elää parhaillaan vauvaperheen arkea. Suositun jalkapalloilijan David Beckhamin kanssa naimisissa oleva Victoria synnytti heinäkuussa perheeseen neljännen lapsen.

Nyt ökyrikkaan julkkispariskunnan kerrottiin käyttävän yli 400.000 puntaa Harper-tyttärensä lastenhoitoon. Beckhamien perheen tuoreimmalla tulokkaalla on nimittäin kolme lastenhoitajaa. Reilun kuukauden ikäisellä tyttövauvalla on aamu-, ilta- ja yöhoitaja, jotka pitävät huolen tähtipariskunnan suloisesta silmäterästä.

– He haluavat, että joku on aina paikalla auttamassa Harperin kanssa. Hoitajakolmikon tiedetään jättävän Beckhameille huikean 438.000 dollarin laskun vuodessa, perheen lähipiiriin kuuluva henkilö paljasti Metro-sivustolle.

Harper-tyttären syntymän jälkeen perheen on tiedetty saaneen rutkasti lahjoja ystäviltään ja lukuisilta yhteistyökumppaneiltaan. Eräs brittiläinen firma lähetti muun muuassa Beckhameille uuden tulokkaan syntymän kunniaksi 800 punnan mittatilaustyönä tehdyt lastenvaunut.

Taannoin uutisoitiin nelilapsisen perheen haaveilevan kuitenkin vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.

Uusimmat