Brad Pitt matkustaa tyylillä – tilasi yksityisjunan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Brad Pitt tunnetaan innokkaana moottoripyöräilyn harrastajana, ja hän hankkikin pari vuotta sitten itselleen kustomoidun upean ajopelin. Sittemmin hän joutui lievään onnettomuuteen. Näyttelijä selvisi rytäkästä vammoitta, mutta moottoripyörä kärsi pieniä pintavaurioita.

Nyt 47-vuotiaan Hollywood-tähden tiedettiin Female First -sivuston mukaan tilanneen yksityisen junan käyttöönsä perheelleen ja kuvausryhmälleen. Seksikkäimpien miesnäyttelijöiden kermaan kuuluvan komistuksen kerrottiin tilanneen junan matkustaessaan isolla joukolla Lontoosta Skotlantiin World War Z -elokuvansa kuvauksiin.

Pariskunnan VIP-tyylinen matkustaminen alkoi näyttävästi jo ennen yksityisjunaan siirtymistä. Julkkispariskunta perheineen nimittäin sai luvan ajaa kadulta suoraan asemalaiturille junan eteen. Eustonin juna-asemalta lähtenyt yksityisjuna kuljetti koko Pittin 350 henkilön seurueen Glasgowiin Skotlantiin.

Näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston olivat aikoinaan Hollywoodin valovoimaisimpia pariskuntia. Unelmaliitto sai alkunsa sokkotreffeiltä ja pariskunta solmi avioliiton vuonna 2000. Viisi vuotta kestänyt avioliitto päättyi kuitenkin karusti, sillä Pittin kerrottiin rakastuneen vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Uusimmat