Horsemaning-valokuvausilmiö levisi Playboy-kartanoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina maailmalla on kohuttu planking-ilmiöstä, jossa ihmiset poseeraavat valokuvissa mitä ihmeellisimmissä paikoissa vatsallaan maaten kädet kyljissä. Ilmiö on vaatinut useita ihmishenkiä, kun kuvaukset ovat menneet pieleen. Sittemmin mukaan on tullut toinen uusi trendi nimeltä horsemaning.

Nyt tuore ilmiö on levinnyt jo Playboy-kartanoon saakka, sillä kaunottaret ovat päättäneet osallistua ilmiöön julkaisemalla kirjaimellisesti päättömän kuvan. Otoksessa neitokainen makaa kaivon aukon päällä ja kannattelee toisella kädellä irtonaista päätään.

Horsemaning on nostanut suosiotaan viime päivinä huimasti, ja samalla plankingin sisänsä tylsät kuvat ovat vaihtuneet hauskempiin versioihin. Horsmaningissa tarkoituksena on nimittäin poseerata mitä erikoisimmissa paikoissa ilman päätä. Tai tarkemmin sanoen siten, että pää on muun vartalon vieressä. Ensimmäiset horsmaning-kuvat ovat tosin jo 1920-luvulta, joten nyt trendi on palannut takaisin.

Uusimmat