Kellan Lutz sai hengenvaarallisen veitseniskun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosituissa Twilight-elokuvissa nähtävä näyttelijäkomistus Kellan Lutz kertoi taannoin pysyttelevänsä kaukana naisista karvaiden pettymyksiensä vuoksi. 25-vuotias teinityttöjen päiväuni katkaisi taannoin suhteensa 90210-sarjan AnnaLynne McCordin kanssa.

Nyt trimmattu lihaskimppu kertoi välttyneensä täpärästi vaaratilanteesta kuvauksissa. Lutz kuvasi uutta Arena-elokuvaansa, jossa hän näyttelee roomalaista gladiaattoria. Taistelukohtausta kuvatessa komistus nimittäin osui vastanäyttelijänsä veitsenterään, joka viilsi hänen rintaansa pitkän viillon.

– Kuvasimme taistelukohtausta. Nojasin liian lähelle kohtauksessa käytettyä viidakkoveistä ja tajusin sen viiltäneen rintani, Lutz kertoi Female First -sivustolle.

Vaikka atleettinen näyttelijä selvisi hengenvaarallisesta välikohtauksesta täpärästi, hän kertoi olevansa ylpeä rinnassaan punoittavasta arvesta. Hänen mielestään arvet kertovat elämästä ja tuovat muistoja. Lutz kertoi kuitenkin säikähtäneensä tilannetta ja sen jättäneen hänelle ainakin ikimuistoisen kokemuksen kuvauksista.

Vampyyripoika Emmett Cullenin roolissa näyttelevä Kellan Lutz kertoi taannoin joutuneensa tukalaan tilanteeseen faniensa kanssa leffakuvauksissa. Hän kertoi pyörineensä hotellihuoneessaan vain pyyhe päällä, kun hänen oveensa koputettiin. Mies tajusi onneksi pukea enemmän vaatetta päälleen ennen avaamista, sillä oven takana oli kaksi fanityttöä.