Anne Hathaway päästeli höyryjä Conanin haastattelussa – katso vauhdikas video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Lahjakas näyttelijä esiintyi taannoin myös kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Nyt näyttelijäkaunotar paljasti purkaavansa turhautumisensa ja ärsyyntymisensä rapmusiikkiin. Hathaway näytti Conan-keskusteluohjelmassa televisiokatsojille toisen puolensa räppäämällä itse kirjoittamansa kappaleen.

Conan-keskusteluohjelman taustabändi alkoi komppaamaan katu-uskottavaa näyttelijärtä tämän esityksen aikana. Tähti kertoo kappaleessaan muun muuassa ärsyyntymisestään paparazzeja kohtaan. 28-vuotias kaunotar saikin yleisöltä räiskyvät aplodit lyhyen esityksen jälkeen.

Anne Hathaway nähtiin keväällä Suomenkin valkokankailla elokuvassa Love and Other Drugs. Hän on urallaan tähdittänyt pääosia muiden muassa leffoissa Paholainen pukeutuu Pradaan sekä Rachel Getting Married. Hathaway näyttelee myös Kissanaista tulevassa Batman-elokuvassa The Dark Knight Rises.

Uusimmat