Paluun tekevä Idol-voittaja aikuistui – katso tuore kansikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäisen American Idol -kilpailun vuonna 2002 voittanut Kelly Clarkson on viettänyt hiljaiseloa uusimman All I Ever Wanted -albuminsa jälkeen. Äskettäin tähti kertoi perustaneensa tyttöbändin kahden taustalaulajansa kanssa.

Nyt maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa levyä myynyt Clarkson aikoo palata takaisin parrasvaloihin kahden vuoden tauon jälkeen. Upeaääninen laulaja aikoo julkaista uuden Mr. Know It All -singlensä 5. syyskuuta. Hänen viides albuminsa Stronger julkaistaan 25. lokakuuta. Uuden singlen kansikuvassa Kelly lanseeraa samalla uuden aikuisemman tyylin.

Taannoin Kelly Clarksoniin kohdistui lesbokohu, josta tähti ei näytä vieläkään päässeen eroon. Hän kertoi kohun pilanneen hänen rakkauselämänsä, sillä sekä miehet että naiset luulevat hänen olevan lesbo. Clarkson onkin ollut jo vuosien ajan sinkku, eikä tilanteessa ole tapahtunut viime aikoina muutosta.

Uusimmat