Muodokas Lindsay vesipetoili ”makkarankuoressa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi äskettäin kuukausien kotiarestista, johon oikeus hänet määräsi. Päihdesekoilut ajoivat tähden taannoin vankilaan asti, mutta se ei ole hidastanut kaunottaren railakasta elämäntyyliä.

Nyt Lohan esitteli kurvejaan paparazzeille tiukassa märkäpuvussa surffaillessaan Malibun lämpimissä aallokoissa. Hiuksensa nutturalle kietonut kohukaunotar tasapainoitteli surffilaudallaan ja paparazzit saivatkin ikuistettua tähden surffi-irvistyksen. Myös futistähti David Beckhamin ja hänen poikiensa tiedetään nauttivan usein vesileikeistä kyseisellä Kalifornian rannalla.

Julkkiskuvaaja Tyler Shieldsin kuvasarjoissa rohkeasti poseerannut Lindsay ei häpeile vartalonsa antimia. Eräässä Shieldsin ottamassa kuvassa Lohan nähtiin istumassa taksissa ja mukana olleen miehen puristavan hänen rintaansa voimakkaasti. Kuvia otettiin muun muuassa Los Angelesin maineikkaassa tunnelissa.

Uusimmat