Prinssi Harryn ja seksikkään alusvaatemallin suhde päättyi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englannin Prinssi Harry on saanut olla poissa parrasvaloista, kun hänen isoveljensä William on täyttänyt kuninkaallisille varatun mediatilan Britanniassa. Taannoin Harryn epäiltiin tosin tapailevan veljensä vaimon pikkusiskoa Pippa Middletonia.

Nyt villimpänä kuninkaallisista veljeksistä pidetyn Harryn kerrotaan eronneen alusvaatemalli Florence Brudenell-Brucesta. The Sun -lehti uutisoi aiemmin keväällä prinssin pokanneen seksikkään Florencen, joka deittaili aikaisemmin formulatähti Jenson Buttonia.

Prinssi Harryn tiedettiin suunnitelleen yhteistä matkaa tyttöystävänsä kanssa Ibizalle tässä kuussa, mutta lomasuunnitelmat eivät koskaan käyneet toteen. 26-vuotias Harry kuvattiin äskettäin Espanjan Mallorcalla bikinityttöjen ympäröimänä, eikä Florence-tyttöystävää näkynyt mailla halmeillakaan.

Viime kuussa alusvaatemallin kerrottiin paljastaneen kavereilleen olevansa rakastunut Prinssi Harryyn. Florence alkoi viettämään aikaa prinssin kanssa tämän erottua pitkäaikaisesta on-off -tyttöystävästään Chelsy Davysta. Alusvaatemalli kävi muun muuassa samaa koulua prinssin ex-tyttöystävän kanssa.

Taannoisissa Britannian kuninkaallisissa häissä ihmeteltiin Prinssi Harryn nuhjuista ja väsynyttä olemusta Westminster Abbeyn kirkossa. Sittemmin selvisi, että prinssi oli loukannut nilkkansa edellisenä yönä hypätessään hotellin terassilta.

Uusimmat