Annalynne McCord ja Kellan Lutz yhdessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon, ja on sittemmin pysytellyt tiiviisti otsikoissa.

Äskettäin kaunottaren huhuttiin seurustelevan itseään 18 vuotta vanhemman Pako-hittisarjan Dominic Purcellin kanssa. Officer Down -elokuvaa yhdessä tähdittävät näyttelijät kuvattiin useaan otteeseen läheisissä tunnelmissa. Nyt seurusteluhuhut on kuitenkin heitetty romukuoppaan, sillä 90210-kaunotar kuvattiin entisen poikaystävänsä Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa Los Angelesin lentokentällä.

21-vuotias AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista. Taannoin AnnaLynne ja hänen Angel-siskonsa yllättivät suutelemalla muotinäytöksessä.