Bar Refaeli tarjoaa todellista silmänruokaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Seksikäs huippumalli poseerasi äskettäin Agua Benditan vuoden 2011 uimapukumalliston karkkimaisissa uimapuvuissa. Nyt upeavartaloinen kaunotar esitteli sulojaan kyseisen uimapukumalliston vuoden 2012 katalogikuvissa. Tuuheahiuksinen israelilaismalli esitteli kameralle parhaita puoliaan värikkäissä uima-asuissa viettelevästi.

Äskettäin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.

Uusimmat