Daniel Craig uskoo avaruusolioihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kahden tuoreimman James Bond -elokuvan pääosassa nähty brittitähti Daniel Craig oli taannoin otsikoissa, kun hänen epäiltiin iskeneen naimisissa olevan näyttelijäkaunotar Rachel Weiszin. Myöhemmin pariskunnan suhde paljastui ja heidät vihittiin salaa New Yorkissa.

Nyt 43-vuotias Bond-tähti on kertonut uskovansa avaruusolioihin. Näyttelijäkomistus tähdittää parhaillaan Cowboys & Aliens -elokuvaa yhdessä Harrison Fordin ja Olivia Wilden kanssa. Hän kertoi olevansa vakuuttunut avaruusolioiden olemassaolosta. Näyttelijä kertoi kuitenkin olevansa epävarma siitä, ovatko toispuoleisen maailman asukit käyneet maapallolla.

– Uskon, että tuolla jossain on elämää. En ole kuitenkaan varma, ovatko ne käyneet maapallolla, Craig kertoi OMGwire-sivuston mukaan.

Bond-näyttelijä ei ole kuitenkaan ainut Hollywood-tähti, joka on paljastanut uskovansa avaruusolioihin. Avatar-hittielokuvan naistähti Michelle Rodriguez kertoi taannoin uskovansa elämään muilla planeetoilla. Myös Van Halen -yhtyeen laulaja Sammy Hagar uskoi taannoin joutuneensa avaruusolioiden kaappaamaksi.

Bond-tähti Daniel Craig on 43-vuotias brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Aikaisempina vuosina hänet nähtiin elokuvissa The Golden Compass, Infamious, Munich ja Lara Croft: Tomb Raider. Parhaillaan menestynyt näyttelijä tähdittää elokuvia The Girl With The Dragon Tattoo ja Cowboys & Aliens.

Uusimmat