Gwyneth Paltrow: ”Pelastan rintani leikkauksella”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikka ja lihaksikas.

Glee-hittisarjassakin esiintynyt kaunotar on kertonut avoimesti olevansa kauneusleikkauksia vastaan. Hänen mielestään esimerkiksi Botox on silkkaa huijausta. Nyt 38-vuotias hehkeä näyttelijätär kertoi kuitenkin harkitsevansa plastiikkakirurgista leikkausta rinnoilleen.

– Vastustan vieläkin silikonia ja Botoxia, sillä ne ovat turhamaisia kauneuskikkoja. Voisin kuitenkin korjauttaa imettämisen jälkeiset muutokset rinnoistani. Siten ne palautuisivat alkuperäiseen kuntoonsa, Paltrow kertoi Britannian OK! Magazine -lehdelle.

Näyttelijätär tunnetaan aktiivisesta ja terveellisestä elämäntyylistään. Hän paljasti myös taannoin vyötärönsä muotojen kadonneen melkein kokonaan liian rankan jooga-kuntoilun takia. Hän kuitenkin kertoi venyttelemisen ja pilates-harjoittelun tuoneen hänen muotonsa takaisin esille.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä näyttelijätär on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä. 

Uusimmat