Gwyneth Paltrow pelasti ihmishengen WTC-iskuissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt enemmän perhe-elämään kuin työntekoon. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikkaakin hoikempi.

Nyt uutisoitiin valovoimaisen näyttelijättären pelastaneen vahingossa erään naisen varmalta kuolemalta. Lara Lundström Clark työskenteli WTC-tornin 77. kerroksessa ja kertoi tuona katastrofaalisena päivänä myöhästyneensä töistä juuri Paltrown takia.

– Olin kävelemässä kohti metroasemaa, kun yhtäkkiä hopea Mercedes Benz citymaasturi tuli minua kohti. Auto jarrutti kovaa ja pysähdyin säikähtäneenä. Katsoessani kuskia, tajusin sen olevan Gwyneth Paltrow, Lara kertoi Morton Report -sivustolle.

Lara kertoi tilanteen muuttuneen kiusalliseksi, koska hän ei tiennyt ylittäisikö tien vai antaisiko supertähden mennä ensin. Säikähtäneen jalankulkijan yllätykseksi Paltrow kuitenkin vilkutti iloisesti Laralle ja antoi tämän ylittää kadun. Lara kertoi ettei ehtinyt metroon lyhyen välikohtauksen takia.

Onnekas rahoituspalvelujen ammattilainen tiesi myöhästyneensä töistä, mutta odotti pääsevänsä kertomaan työkavereilleen aamuisesta kohtaamisestaan supertähden kanssa. Päästyään viimein WTC-torneille Lara näki toimistokerroksensa räjähtävän.

– Katsoin ylös ja näin suuren ammottavan reiän WTC-tornissa. Se oli hirveintä, mitä olen koskaan nähnyt elämässäni. Jos olisin ehtinyt metroon, olisin istunut työpöytäni ääressä 77. kerroksessa, Lara kertoi.

Rakastunut Shakespeare -elokuvasta naispääosan Oscar-palkinnon voittanut Paltrow asuu nykyään Britanniassa. Näyttelijäkaunotar herätti taannoin närää kotimaassaan Yhdysvalloissa ilmaistuaan mielipiteensä Britannian paremmuudesta. Paltrown mielestä britit nimittäin ovat yhdysvaltalaisia sivistyneempiä.

Uusimmat