Kimin häät huomenna – häämatka vasta 2012

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian astelee alttarille huomenna lauantaina viikonloppuna NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Neitokainen on julkisuudessa kertonut, ettei ota stressiä häävalmisteluista.

Nyt uhkean kaunottaren kerrottiin ehtivän häämatkalle vasta vuonna 2012 työkiireidensä vuoksi. Malli ja realitytähden työaikataulun kerrottiin olevan todella tiukka, joten kaunotar pääsee nauttimaan romanttisesta häämatkastaan aviomiehensä kanssa ensi vuonna.

– Kim ehtii häämatkalle vasta ensi vuonna tiukan työaikataulunsa takia. Kris ei ole ikionnellinen siitä, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Lähde kertoi myös tulevan avioparin pyytäneen vieraita pukeutumaan joko täysin valkoisiin tai mustiin. Uhkea brunette kertoi tuntevansa olonsa vaivautuneeksi, jos huomio on keskittynyt vain ja ainoastaan häneen. Pariskunta vihitään 20 miljoonan dollarin kartanossa Kalifornian Santa Barbarassa.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat