Rocktähti Lenny Kravitz pelkää kännykän säteilyä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Parhaillaan Euroopan kiertueella oleva rocktähti Lenny Kravitz tunnetaan myös innokkaana Twitter-blogin käyttäjänä. Hän kertoo kuulumisistaan faneilleen päivittäin ja julkaisee myös näyttäviä kuvia tien päältä ja kulissien takaa.

Nyt 47-vuotias rokkari kertoi käyttävänsä kännykkäänsä liitettyä irrallista luuria puhumiseen. Suomessakin pariin otteeseen esiintynyt tähti kertoi nimittäin pelkäävänsä kännykän säteilyaaltoja. Kravitz kertoi olevansa vainoharhainen siitä, että säteily imeytyy hänen aivoihinsa.

– Erityinen luurini pitää säteilyt poissa aivoistani. Sitä ei ole ihan helppo sujauttaa taskuun, mutta se on sen arvoinen, Kravitz paljasti The Kyle & Jackie O -radio-ohjelman haastattelussa.

Terveellisestä elämäntyylistään tunnettu rokkari paljasti myös haastattelussa ettei ole koskaan juonut itseään humalaan. New Yorkista äskettäin Pariisiin muuttanut Kravitz kertoi haluavansa elää terveellisesti orgaanisilla tuotteilla.

Rocktähti ilmoitti taannoin katuvansa liiallista avoimuuttaan. Hän kertoi vuonna 2004 seksielämästään haastattelussa, mutta seitsemän vuotta myöhemmin Kravitz katuu paljastuksiaan. Tuolloin Lenny kertoi aikovansa lopettaa seksin harrastamisen siihen saakka kunnes menee naimisiin.

Uusimmat