Megan Fox antavassa pikkutopissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, kun paljastui että ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja, ja hänen uransa on ollut selvässä laskusuunnassa.

Seksikäs näyttelijätär on kuvattu viime aikoina laihana ja riutuneena. Nyt entinen Transformers-typy kuvattiin kuitenkin taas hieman kurvikkaampana Los Angelesissa uuden This is Forty -elokuvansa kuvauksissa. Ruskeisiin nahkasortseihin sonnustautunut kaunotar näytti seksikkäältä mustassa pikkutopissa ja varvassandaaleissa.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.

Uusimmat