Näin Ruotsissa: Osta talo, saat aidon ruumiin kaupan päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Omakotitalojen kauppa on hiipunut Suomessa viime kuukausina merkittävästi, ja kiinteistövälittäjät yrittävät keksiä parhaansa mukaan keinoja saada asunnonetsijöitä liikkeelle. Nyt Ruotsissa on myynnissä talo, jonka mukana seuraa perin poikkeuksellinen kylkiäinen.

Monille suomalaisille tutussa Visbyssä sijaitsevan viiden huoneen ja keittiön omakotitalon ostaja saa 4,1 miljoonan kruunun hinnalla nimittäin kaupan päälle kuolleen ihmisen. Talon kellarissa sijaitsee nimittäin avattu keskiaikainen hauta, jossa makaa luuranko, brittilehti Telegraph uutisoi.

Talo on rakennettu vuonna 1750 venäläisen kirkon raunioiden paikalle, joten kirkon yhteydessä sijainnut hautausmaa on rakennuksen alla. Myöhemmin talon perustuksia kaivettiin ja sieltä löytyi ikivanha hautapaikka. Vainajaa ei kuitenkaan siirretty, vaan hauta restauroitiin ja sen päälle laitettiin lasipaneeli. Vainaja on venäläismies, joka on kuollut noin 800 vuotta sitten.

Uusimmat