Blockfestin pääpäivä käynnistyi Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella on parhaillaan menossa Blockfest-tapahtuma, joka on yksi Suomen suurimmista hiphop-musiikin festivaaleista. Eilen alkanut festari marssittaa tänään lavalle nimekkään artistikattauksen.

Lauantaina Blockfest marssittaa lavalle jälleen näyttävän kattauksen alan tähtiä. Mukana ovat kotimaisista artisteista ja yhtyeistä muiden muassa Jare & VilleGalle, Urbaanilegenda, Cheek, Raappana sekä illan päättävä massiivinen Rähinä Live. Lauantain ulkomaista antia edustaa ruotsalainen Looptroop Rockers.

Amerikkalaisen Cam’ronin oli määrä esiintyä tapahtumassa tänään, mutta hän ei ilmestynyt lennolle Yhdysvalloista Suomeen. Syyksi artisti ilmoitti perheessä tapahtuneen sairaustapauksen. Peruuntuneen amerikkalaistähden tilalla nähdään Teflon Brothers + Ruger Hauer Special.