Ahdistelija uhkasi raiskata teinipopparin – häkki voi vielä heilahtaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on VIP-vieras minne hän meneekin. Nykyisin hänellä on mukanaan näyttävät henkilökohtaiset turvamiehet. Hän on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde ja hänen Twitter-blogillaan on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa.

17-vuotiaan megatähden entinen tyttöystävä Jasmine Villegas voi huokaista nyt hetkeksi helpotuksesta. Niin ikään 17-vuotias laulajakaunotar joutui taannoin häiriintyneen miehen tappouhkauksien kohteeksi. TMZ-sivuston mukaan mies sai kolmen vuoden lähestymiskiellon, eikä saa astua 100 metriä lähemmäs Villagesia

Cintron julkaisi muun muuassa Youtube-palvelussa videoita, joissa hän uhkasi tappaa ja raiskata teinitähden. Aluksi miehelle määrättiin väliaikainen lähestymiskielto, mutta Los Angelesin oikeus päätti pidentää sitä kolmeen vuoteen teinitähden turvallisuuden vuoksi.

Justin Bieberin Baby-hittikappaleen musiikkivideolla esiintyneen Villegasin uutisoitiin äskettäin olleen teinipariskunnan Justin Bieberin ja Selena Gomezin eron taustalla. 19-vuotiaan Gomezin kerrottiin jättäneen poikaystävänsä nähtyään tämän tekstaavan Villegasin kanssa. Sittemmin eroväitteet heitettiin romukuoppaan pariskunnan kuherruskuvien myötä.

Uusimmat