Justin Bieber sai oman nimikkokadun – mutta vain päiväksi!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde ja hänen Twitter-blogillaan on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa. Nyt fanitus on taas näkynyt myös maailmalla.

Yhdysvaltojen Texasissa on nimittäin nimetty katu Justin Bieberin mukaan. Forneyn kaupungin pääkadun nimi vaihdettiin Justin Bieber Way -kaduksi 11-vuotiaan Caroline Gonzalezin aloitteesta. Tyttö oli voittanut Facebook-kilpailun, jonka pääpalkintona oli päivä pormestarina.

–  Halusin nimetä kadun Justinin mukaan, koska pidän hänestä. Ajattelin, että jos kerran olen pormestari, niin miksen nimeäisi lempilaulajalleni omaa katua? Gonzalez kertoi E! News – sivustolle.

Yhden päivän kotikaupunginsa pormestarina keimaillut tyttö sai muun muuassa vierailla Forneyn palolaitoksella ja istua pormestarin tuolilla. Teinisensaation mukaan nimetty katu vaihdettiin heti seuraavana päivänä takaisin ennalleen. Kaupungin oikea pormestari Darren Rozell kuitenkin toivotti kanadalaistähti Bieberin tervetulleeksi Forneyhin.

19-vuotiaan kaunottaren Selena Gomezin ja 17-vuotiaan megatähden Justin Bieberin seurustelun tultua julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot heitettiin sittemmin romukoppaan kuherruskuvien myötä.

Uusimmat