Petri Nygård suututti tamperelaiset: ”Vi**u raikasi keskellä yötä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen keskustassa juhlitaan kuluvana viikonloppuna hiphopin merkeissä, kun Blockfest-tapahtuma on tuotu nimensä mukaisesti keskelle kaupunkia. Kaikkia kaupunkilaisia meno ei ole miellyttänyt, sillä eilen tapahtuma jatkui hieman luvattua pidempään.

Alueen asukkaille ilmoitettiin etukäteen, että tapahtumassa musiikki soi korkeintaan puoleen yöhön saakka. Tapahtuman ensimmäisenä päivänä musiikki loppui kuitenkin vasta kello 00.05. Ylitys ei lyhyestä kestostaan huolimatta saanut asukkailta kovinkaan mairittelevia kommentteja.

Osasyynä oli tosin se, että viimeisenä esiintyjänä lavalle nousseen Petri Nygårdin lyriikat eivät olleet erityisesti iäkkäämpien asukkaiden mieleen. Vielä puolen yön jälkeen Tampereen ilmatilassa raikasi nimittäin useiden kortteleiden matkalla suoranainen kirosanatulva, ja esimerkiksi ”vi**u” kuultiin koteihin saakka kymmeniä kertoja.

Tampereella tapahtunut muutaman minuutin ylitys on vielä varsin pieni, kun sitä vertaa viime viikkoiseen Rihannan konserttiin Helsingissä. Silloin tapahtuman melulupa ylitettiin lähes tunnilla.

Uusimmat