Twilight-tähdet puolialastomana vesiputouksessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittujen Twilight-vampyyrielokuvien tähti Kristen Stewart tähditti äskettäin Welcome to the Rileys –elokuvaa. Seuraava Twilight: Breaking Dawn -elokuva julkaistaan kahdessa osassa, ja silloin neitokainen palaa tuttuun Bella Swan -rooliinsa.

Nyt Twilight-faneille paljastettiin harvinaisen herkullisia otoksia tulevasta Breaking Dawn -elokuvasta. Vampyyripoika Edward Cullenia näyttelevä Robert Pattinson kietoi nimittäin vastanäyttelijänsä ja tyttöystävänsä Kristen Stewartin ympärilleen vesiputouksen kuohuissa elokuvan ykkösosan kuvauksissa. Valkoisissa rintaliiveissä esiintynyt Stewart näytti virheettömän kauniilta pitkien märkien hiuksiensa kanssa.

Viime vuonna FHM-lehti rankkasi Twilight-typy Kristen Stewartin maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi naiseksi. Supersuosittu näyttelijäkaunotar kertoi viime viikolla, ettei hän voi sietää että häntä kutsutaan “kuumaksi”. Kristen kertoi, ettei voi sietää ihmisten mairittelevia kommentteja hänen ulkomuodostaan, koska hän ei itse tunne olevansa kovinkaan viehättävä.

Uusimmat