Kuuntele: Haastattelussa Kymppilinja

Haastattelut Viihde · Stara.fi

Vuoden 2010 kesän suosituimpiin kotimaisiin yhtyeisiin lukeutunut Kymppilinja valmistelee parhaillaan uutta albumiaan. Bändin jäsenet olivat viikonloppuna viettämässä harvinaista lauantain vapaailtaa Tampereella Blockfest-tapahtumassa.

Stara tapasi yhtyeen Blockfestin backstagella, jossa artistit kertoivat muiden muassa miksi he jättivät tupakanpolton pari vuotta sitten. Kuuntele haastattelu artikkelin yltä. Tupakointi loppui kertalaakista vedonlyönnin ansiosta.

– Mun oli vaan pakko lopettaa. Mä lupasin, että sunnuntaina loppuu kaikki. Kun mä aukaisen silmäni sunnuntaina niin sen jälkeen mä en ikinä polta enää hatsiakaan. Ja sit kun mä aukaisin silmät, niin siitä asti tähän päivään saakka mä en ole polttanut, Janne kertoi.

Samalla kundit kertoivat millaisia fanilahjoja he ovat saaneet.

– Ollaan saatu aika mageita lahjoja. Nyt viimeksi tuli hyvin hämmentäviä lahjoja. Tuli ruusu, HIFK-kiekko ja lammas. Ei ole siis aito elävä lammas, mutta pehmolammas. HIFK-kiekkoa mä arvostan, kun fanit ovat perillä missä mennään. HIFK on aina ollut mun sydämessä.