Pikkupoika pilasi uutislähetyksen Kim Kardashianin häistä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian asteli lauantaina alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Ökyhäät ylittivät uutiskynnyksen myös muualla kuin viihdemedioissa, sillä myös esimerkiksi maailman tunnetuin uutiskanava CNN raportoi paikan päältä.

Uutiskanavan suora raportti ei kuitenkaan mennyt aivan odotetulla tavalla, kun juuri suoran osuuden alussa eräs pikkupoika pääsi toteuttamaan itseään toimittajan takana. Typerän viikarin ansiosta katsojat eivät voineet juuri kiinnittää huomiota toimittajan raporttiin, eikä CNN luonnollisestikaan ollut tyytyväinen.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat