Tuskaa ja kyyneleitä MM-chilikilpailijoiden kasvoilla

Galleria · Stara.fi

Tampereella järjestettiin viikonloppuna Chilifest Finland -tapahtuma, jonka yhteydessä järjestetyssä chilinsyönnin MM-kilpailussa tehtiin myös uusi maailmanennätys maailman tulisimpiin lukeutuvien Naga Morich -chilien syönnissä.

Stara oli paikalla tallentamassa kilpailijoiden tuskan. Katso kuvamaistiaiset alta klikkaamalla sivunumeroita. Kilpailijoiden tuskaa voi aistia kuvien lisäksi myös pian Starassa julkaistavalta videokoosteelta.

Chilinsyönnin uusi maailmanennätys on huimat 181,57 grammaa Naga Morichia. Ennätyksen rikkoi suomalainen Petri Ojanperä. Ojanperä voitti tuloksellaan ylivoimaisesti myös chilinsyönnin maailmanmestaruuden. Toiseksi sijoittui Jaakko Paukku tuloksella 112,59 grammaa ja kolmanneksi Ari Hirvonen tuloksella 105,05 grammaa.

Maailmanmestarin ja uuden ME-miehen Petri Ojanperän taidonnäyte.