Tässä ovat maailman eniten tienaavat julkkisparit – tähtitieteelliset tulot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä kerrotaan usein kuinka paljon kukin supertähti on kulloinkin laskelmien mukaan tienannut, mutta nyt vuorossa on katsaus eniten ansaitseviin pariskuntiin. Arvostetun Forbes-talouslehden listauksen kärjessä on yllättävä aviopari Gisele Bundchen ja Tom Brady.

Gisele Bundchen ja Tom Brady eivät tuskin olisi menestyneet kovin hyvin mikäli kadunmieheltä olisi tiedusteltu eniten tienaavaa paria. Supermalli ja NFL-pelaaja tienasivat kuitenkin yhdessä uskomattomat 76 miljoonaa dollaria vuodessa. Summasta Gisele ansaitsi 45 miljoonaa.

Toiseksi listalla sijoittuivat Beyonce Knowles ja Jay-Z, joiden yhteenlasketut tulot olivat vain neljä miljoonaa vähemmän, eli 72 miljoonaa. Summasta Beyonce toi perheeseen 35 miljoonaa. Kolmanneksi eniten tienaava pariskunta oli Brad Pitt ja Angelina Jolie 50 miljoonan vuosituloilla. Viiden joukkoon mahtuivat vielä David ja Victoria Beckham 45 miljoonan sekä Robert Pattinson ja Kristen Stewart 40 miljoonan tuloillaan.

Uusimmat