MTV3: Uusilla Big Brother -kilpailijoilla yksi yhteinen tekijä

Big Brother Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen seuraava Big Brother -tuotantokausi alkaa Subilla ensi viikolla, mutta kilpailuun valituista on tänä vuonna ollut selvästi aikaisempaa vähemmän keskustelua verkossa ja mediassa. Nyt realitysarjan pääohjaaja Kim Sainio on kommentoinut tulevia julkkiksia MTV3 Viihdeuutisille.

Sainio kertoo televisiokanavan verkkosivuilla, että tulevan kauden asukkailla on ainakin yksi yhteinen tekijä. Samalla pääohjaaja paljasti myös, että BB-talon tyyli on selvästi erilainen kuin aikaisempina vuosina.

– Yhteinen nimittäjä on vahvat aikuiset, itsensä tiedostavat ihmiset. Näiden ihmisten löytyminen oli mahdollista laajan netticastingin ansiosta. Kaikista muista vuosista poiketen taloa ei haluttu rakentaa sisustuslehden keskiaukeamalle, Kim Sainio kertoi MTV3 Viihdeuutisille.

Uusimmat