Näin Klamydia kommentoi Petri Nygårdia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen Klamydia julkaisee uuden Loputon luokkaretki -levynsä 7. syyskuuta. Sen jälkeen suosikkiyhtye lähtee pitkälle kiertueelle. Parilla keikalla mukana menossa on myös rajuista keikoista tunnettu Petri Nygård. Suosikkiesiintyjät ovat keikkailleet aiemminkin yhdessä, ja ilmeisen hyvässä yhteisymmärryksessä.

Stara tavoitti Klamydian keulahahmon kommentoimaan hiphop-kollegaansa.

– Petri Nygård porukoineen on aivan loistavaa sakkia! Voisi sanoa, että Petri Nygård on suomirapin Klamydia ja me ollaan suomirokin Petri Nygård. Molemmat ovat sellaisia oman tiensä kulkijoita, jotka tekevät juuri sitä mitä huvittaa kuvia kumartelematta. Petrillä ja meillä on niin paljon samaa henkeä. Kumpikin tekee niin radikaalia kamaa, että meitä joko rakastaa tai vihaa. Välimuotoja ei oikeastaan ole, Klamydia-yhtyeen keulahahmo Vesku Jokinen kertoi Staralle.

– Koko Nygårdin sakki on sellaista osastoa, että heidän kanssaan on kunnia tehdä välillä yhteiskeikkoja. Petri Nygårdissa on tuhat kertaa enemmän punkasennetta kun näissä kaikissa nykyajan hc-kitisijöissä yhteensä, Jokinen lisäsi.

Uusimmat